pexels-roman-odintsov-4552988.jpg

Weer lekker in je vel, Meer energie en flow met hormonen die voor je werken ipv tegen je

Deze tips helpen jou om jezelf van binnen uit te  heling en de regie terug te nemen over je leven.

Herken je dit?
 
Voelt het alsof je tegen de stroming inzwemt?

Je klaar bent met korte termijn oplossingen

Je weet diep van binnen dat er iets mag veranderen alleen je weet niet zo goed waar te beginnen

Je leeft gezond, je beweegt regelmatig, hebt een positieve mindset en toch blijven die lichamelijk klachten als vermoeidheid, futloosheid, vage pijnen, buik klachten, menstruatieklachten als onregelmatige cyclus, pijnlijke menstruaties, Moodswings etc. gewoon aanwezig.

Je bent er echt klaar voor om je lichaam van binnenuit te herstellen en voor altijd blijvend effect te hebben.

Leer in 7 stappen hoe je zelf je hormonen kunt herstellen voor blijvend resultaat

pexels-vlada-karpovich-4668554.jpg

Door je innerlijke wereld te leren begrijpen kun je met haar samen werken

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Ik was de controle volledig kwijt Foto @sjfotografie.jpg

Ik dacht de controle te hebben over mijn gezondheid met alles wat ik deed, alleen bleef ik klachten houden. Ik at gezond, ging 4 a 5 maal per week sporten en toch kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten, ging steeds slechter slapen. Steeds meer ging ik mezelf identificeren met de klachten die ik ervaarde, alsof ze onderdeel van mij waren en ik er maar mee moest leren leven. 

Het hoort niet bij me, ik deed eraan. Steeds meer leerde ik over hoe ik zelf invloed heb op zowel het lichamelijk als mentale stuk. Ik leerde en voelde hoe voeding me futloos en verslagen kon laten voelen maar ook welke voeding en supplementen mij juist kracht gaven, waardoor ik me energie en fit voel. Ik herstelde mijn darmflora waardoor er een shift plaatsvond in mijn blijheid. Ik voelde me veel meer een blij mens. Het effect van innerlijk kind werk / trauma heling was echt mind blowing. Nooit had ik gedacht dat er in mijn onderbewuste situaties van vroeger opgeslagen waren die mijn gedrag en keuzes vandaag de dag beïnvloeden. Cyclisch leven had ik nog nooit van gehoord, mijn menstruatie zag ik meer als en last en was haar liever kwijt dan rijk. Wouww, wat is de cyclus een magisch systeem. Door het haar samen te werken weet ik nu precies wanneer ik mij goed voel en wanneer ik bepaalde situaties uit de we mag gaan.

 

Ervaar ik geen klachten meer  en voel ik mij een energiek en blij mens.

pexels-caroline-veronez-9772527.jpg

Anoniem, 27

Door het traject heb ik nu meer kennis van bepaalde voedingsmiddelen. Mijn ontstekingswaarden waren hoog en samen hebben we een plan gemaakt hoe deze naar beneden te brengen. Al na 2 weken voelde in een groot verschil in mijn energieniveau en merkte ik dat het brandend maagzuur minder werd.
Ook merk ik veel verschil met de supplementen die Samantha heeft geadviseerd

9C7D28C8-3EEE-4D5C-B1AD-438CE8F238BC (1).jpeg

Ik voel me nu luchtiger en meer ontspannen in mijn lichaam. Ik heb meer zelfinzicht gekregen over hoe mijn denkpatronen in elkaar zitten.

Gelukkig portret

Simone 

Het is écht life-changing geweest voor mij! Ik ben nu rustiger in mijn hoofd, heb wat meer zelfvertrouwen, ben veel fitter dan voorheen, slik geen medicatie meer en ben ook nog eens gestopt met roken.

Lieke

Pak de controle over jouw lichaam, geest en je leven,

In de video starten we met een korte meditatie om je al direct in de juiste hersenfrequentie te laten landen zodat je de mega waardevolle informatie kunt ontvangen en direct kunt integreren

Welke onderwerpen komen aan bod;

Voeden ipv Vullen

Ondersteunen darmflora

⋒ Optimaliseren van je slaap

Ontspanning

Effect van beweging

Belang van leven volgens je cyclus

Innerlijk werk heel jezelf van binnen

De video Je hormonen herstellen in 7 stappen
Zit vol magie

Stuur mij via de button hier naast een mail met de aanvraag voor de video je zult een betalingsverzoek ontvangen en binnen 24 uur ontvang jij jouw video in je mailbox

€11,11
Heb je de tekst hiernaast gelezen ?

DSC07572.jpg

Wees de creator van je werkelijkheid

Krijg weer grip op je hormonen 

en ga vol energie, lekker in je vel

het leven door.

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg