top of page
vol energie, balans, zelfvertrouwen & innerlijke rust Straal je van binnenuit waardoor je jezelf weer die sensuele vrouw kunt voelen

Feminine Nature

vol energie, balans, zelfvertrouwen
Ik help je innerlijke rust te bereiken
zodat je straalt van binnenuit 

Leven vanuit je
zachte vrouwelijkheid


 

Herken jij jezelf hierin?

⋒ Je voelt je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat vermoeid en futloos.

Je ervaart veel stress, hebt het gevoel altijd ‘AAN’ te staan en verlangt naar balans en rust.

Je durft geen 'nee' te zeggen omdat je bang bent om afgewezen te worden en je gaat daardoor over je eigen grenzen.

Je hebt elke maand intense moodswings en zit minstens 1 à 2 weken van de maand niet lekker in je vel.

Je bent heel kritisch naar jezelf, je voelt je nooit goed genoeg en verlangt ernaar jezelf te kunnen accepteren en van jezelf te houden zoals je bent.

Je zoekt continu naar erkenning en goedkeuring buiten jezelf vanuit de angst dat je niet voldoet of niet goed genoeg bent, of dat je een ander teleurstelt.

Je hebt alles al geprobeerd, je leeft gezond, je beweegt regelmatig, hebt een positieve mindset en toch blijven die lichamelijke klachten als vermoeidheid, futloosheid, vage klachten, darmklachten (als een opgeblazen buik, prikkelbare darm syndroom, diarree en toenemende voedingsintoleranties) en menstruatieklachten (als PMS, onregelmatige cyclus, pijnlijke menstruaties, pijnlijke borsten, cravings, etc.) gewoon aanwezig.

⋒ Je ervaart dat de inner- criticus je weerhoud om de acceptatie en liefde in jezelf te ervaren.    '' Ik ben niet goed genoeg''

Diep van binnen voel je dat het anders mag, maar je hebt geen idee waar te beginnen

''You don't have to feel guilty for the choices that are best for you''

Lekker Authentiek

Ik leerde bewust mijn ademhaling in te zetten, minder stress. menstruatiecyclus

Ik ben me meer bewust van mijn ademhaling en welk effect dit kan hebben op mijn stress gevoel. Ik voel me nu na dit traject rustiger in mijn lijf en lekkerder in mijn vel. Het 4 seizoenen systeem van de menstruatiecyclus vond ik een eye opener. Ik ben hier meer bewust van en kan de veranderingen voelen en er ook rekening mee houden. Ik vind het vooral fijn dat Samantha de tijd voor me neemt en kijkt wat er echt nodig is.

Lieke

Ik voel me meer zelfverzekerd. vertrouw op mijn lichaam

Ik voel me nu luchtiger en meer ontspannen in mijn lichaam. Ik heb meer zelfinzicht gekregen over hoe mijn denkpatronen in elkaar zitten. Ik kreeg met de bloedtest inzicht in mijn lichamelijke toestand en ervaarde al na 2 weken meer energie toen ik met de voedingsadviezen en supplementen aan de slag ging.

Ik voel mezelf meer zelfverzekerd, heb meer kracht in mijn lichaam en vertrouw dat alles mogelijk is met de kracht van mijn gedachten.

Kristy

handvatten, vermoeidheidsklachten, meer energie.jpg

Voor ik bij Samantha kwam had ik veel vermoeidheidsklachten en depressieve gevoelens. Al meerdere keren was ik hiervoor bij een huisarts geweest en heb ik zelf van alles geprobeerd, elke keer zonder het gewenste resultaat. Door alleen al de intake bij Samantha te doen kreeg ik zo veel inzicht in mijn leefstijl en patronen. Zowel lichamelijk als mentaal. Na alleen de intake heb ik zoveel meer handvaten en inzicht gekregen dat ik me nu al zo veel beter voel.

Anoniem, 30

Wil jij dat je leven er over 26 weken zo uitziet?

Je hebt je stresslevel onder controle waardoor je emotionele stabiliteit (balans) en innerlijke rust ervaart en daardoor meer energie over hebt om leuke dingen te doen.

Je herkent de signalen van je lichaam en weet wat ze je vertellen, zodat je precies weet wanneer je rust nodig hebt of juist energie hebt voor activiteiten, en je leert dankzij je cyclus steeds beter hoe je kan voorspellen hoe je je wanneer zal voelen.

⋒ Je straalt weer van binnenuit, waardoor je je weer die sensuele sexy vrouw voelt, doordat je jezelf accepteert voor wie je bent.

'Negatieve selftalk' en beperkende overtuigingen staan je niet langer in de weg om zelfliefde te ervaren van binnenuit.

 

Meer ontspanning, vrijheid en geluk ervaren, door jezelf te verbinden met je zachte vrouwelijke energie, het hart & het hoofd. Vanuit deze verbinding maak je keuzes die in lijn zijn met je diepste verlangens en dromen. 

 Je ziet je menstruatiecyclus niet langer als een last. Door liefdevolle acceptatie en het begrijpen van het unieke ritme van je menstruatiecyclus weet jij precies waar je krachten en valkuilen liggen in elke fase van je cyclus en je kunt deze op het juiste moment inzetten. 

 Je voelt de innerlijke kracht en kunt de hele wereld aan, je staat vol zelfvertrouwen in het leven, waardoor je precies weet wat goed voor je is. Je durft te vertrouwen op je eigen (intuïtieve) keuzes. Hierdoor durf jij je grenzen op een liefdevolle wijze aan te geven zonder je daarbij schuldig te voelen.

Je ervaart meer innerlijke rust, ontspanning, vrijheid en geluk door jezelf te verbinden met je zachte vrouwelijke energie, het hart & het hoofd. Vanuit deze verbinding maak je keuzes die in lijn zijn met je diepste verlangen en dromen. 

Ik geef je de tools om voeding en leefstijl in te zetten om je lichaam te voeden en te ondersteunen waardoor je de hele maand door stabiele emoties en energieniveau ervaart.

Ben jij er klaar voor om jezelf de liefde te geven die je verdiend ?
                                                                                                        

Meer energie, gezonde voeding, zelfvertrouwen, zelfliefde

Over mij

5 jaar geleden dacht ik de controle te hebben over mijn gezondheid. Ik at gezond en ging 4 à 5 maal per week sporten. En toch kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten en sliep ik steeds slechter. Ik stond op het punt me erbij neer te leggen en er maar mee te leren leven, want wat ik ook deed: niets zorgde ervoor dat ik me beter voelde. 

Tot ik dieper en verder ging dan het standaard advies en begon in te zien dat de oplossing in mezelf lag in plaats van erbuiten. Ik kreeg zelf grip op mijn klachten en hoe ik me voelde. Ik leerde en voelde hoe voeding me futloos en verslagen kon laten voelen, maar ook welke voeding en supplementen mij juist kracht gaven. Ik voelde me eindelijk weer energiek en fit! Het probleem bleek hem te zitten op plekken waar ik niet eerder had gezocht en waarvan ik toen nog niet eens wist hoe je daaraan kan werken: van het herstellen van mijn darmflora tot cyclisch leren leven en innerlijke trauma’s helen. Nooit had ik gedacht dat er in mijn onderbewuste situaties van vroeger opgeslagen waren die mijn gedrag en keuzes vandaag de dag beïnvloeden. Door mijn lijf echt te leren kennen, fysiek én mentaal, en met haar samen te werken weet ik nu precies wanneer ik mij goed voel en wanneer ik bepaalde situaties uit de weg mag gaan. Mijn klachten zijn over en nu ben ik een energiek en blij mens.

 

En dat kan voor jou ook!

Zet je vrouwelijkheid in als je kracht

Gewoon omdat je het waard bent

Wil jij met mij aan de slag? Dan pakken we het meteen goed aan. Ik help je 26 weken lang om te ontdekken hoe jij wél lekker in je vel komt te zitten. We pakken je twijfels en onzekerheden aan, ontdekken waar jouw lijf qua voeding en activiteiten goed en slecht op reageert en analyseren je cyclus zodat je precies weet hoe je planning de flow van je lijf kan volgen.

 

Dit is hoe we te werk gaan:

1-op-1 coaching

Tijdens het traject krijg je individuele coaching: ik vind het belangrijk dat je jezelf letterlijk gezien en gehoord voelt. We hebben daarom ook regelmatig contactmomenten en dagelijks support via email en app. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de oorzaak van de klachten die je ervaart en wat belangrijk is voor jou. We maken de vertaling van de signalen van je lichaam zodat je haar leert begrijpen en met haar kunt samenwerken. In kleine stappen, zonder rigoureus je voedingspatroon om te hoeven gooien. Ik geef je de tools en handvatten die je nodig hebt op gebied van leefstijl, voeding, mindset, ontspanning, beweging die je kunt inzetten om je lichaam en geest te kunnen ondersteunen. Waar nodig gaan we aan de slag met innerlijk kind werk om jezelf te bevrijden van belemmerende patronen zodat je weer vol energie in het leven kunt staan. 

Sensual women one day retreat
Een unieke belevingsdag met andere vrouwen waar je jezelf letterlijk even mag laten verwennen. In een veilige omgeving mag je echt even jezelf zijn en alle labels van je af laten vallen. Maak vanuit het diepste van jezelf verbinding met gelijkgestemden. Vrouwen die door een soortgelijk proces bewegen en er voor elkaar zijn waardoor je je letterlijk gedragen voelt. Je hoeft je niet langer alleen te voelen. Het wordt een dag vol inspirerende oefeningen, beweging, lekker eten, samen lachen, samen huilen en jezelf letterlijk bevrijd voelen.

Online omgeving
Volledig ingericht op een cyclische manier en afgestemd om de 4 fasen/seizoenen van je menstruatiecyclus en je vrouwelijkheid. Inspirerende video's, masterclasses, ondersteunende schrijfopdrachten, yogalessen, meditaties, visualisaties. Maar ook voedingstips en selfcare rituelen die je per fase kunt inzetten om je zelfzorg en zelfliefde te vergroten.

Besloten community
Je krijgt toegang tot de besloten community waarin je ervaringen en kennis kunt delen met vrouwen die je begrijpen. Elkaar kunnen inspireren en motiveren. Voel letterlijk de positieve energie van een groep vrouwen die elkaar dragen en ondersteunen. 

Samen bepalen we welk programma het beste bij je past

Feminine Nature. 
Full Experience
Week 1 t/m 26  = ongeveer 6 cycli van de menstruatiecyclus

Uitgebreid intakegesprek met voedings- en leefstijlplan op maat (deze wordt aan de hand van je doelen en klachten steeds aangepast) (1,5 uur).

⋒ Omega 3/omega 6 ratio test t.w.v. €84,- met supplementenadvies (we kijken naar je vetzuurbalans in je rode bloedcellen, je opneembaarheid van je voedingstoffen en je ontstekingswaarden).

12 maanden toegang tot de Online omgeving 'Your Cyclical Nature' & de besloten community.

26 weken begeleiding: support via email of app.

x coaching gesprekken van 45 min (online) of in overleg anders in te delen (waarvan 1 gesprek na  +/- 4 weken na de intake om de uitslag van de testresultaten te bespreken en een eindgesprek).

⋒ 2x coachingsgesprekken van 60 min (of 1x 120 min) om meer de diepte in te gaan (offline of online) Het is ook mogelijk om hier een Terug naar je Hart ceremonie te plannen

Sensual Women One day retreat op locatie inclusief glutenvrije vegetarische/vegan lunch

Optioneel om de EMB test bij te boeken voor een totaal bedrag van €1850,- 

Investering

6 termijnen van €315,-

of 1 x €1750,- inclusief BTW

Feminine Nature

Week 1 t/m 12  = ongeveer 3 cycli van de menstruatiecyclus

Uitgebreid intakegesprek met voedings- en leefstijlplan op maat (deze wordt aan de hand van je doelen en klachten steeds aangepast) (1,5 uur).

⋒ Omega 3/omega 6 ratio test t.w.v. €84,- met supplementenadvies (we kijken naar je vetzuurbalans in je rode bloedcellen, je opneembaarheid van je voedingstoffen en je ontstekingswaarden).

12 maanden toegang tot de Online omgeving 'Your Cyclical Nature' & de besloten community.

12 weken begeleiding: support via email of app.

4x coachingsgesprekken van 30 min (online) of in overleg anders in te delen (waarvan 1 gesprek na  +/- 4 weken na de intake om de uitslag van de testresultaten te bespreken en een eindgesprek).

Optioneel om de EMB test bij te boeken voor een totaal bedrag van €999 of in 4 termijnen van €266,-

Investering

3 termijnen van €315,-

 of 1x €899,- inclusief BTW

Selflove

[ Self - Luhv ]

Being in love and feeling appreciation for every part of yourself. Nourishing your body and soul with its needs and saying yes to everything that makes you truly happy from within.

                                                           -- Lekker Authentiek

bottom of page