top of page

Je vrouwelijkheid als je kracht

Je voelt de innerlijke kracht en kunt de hele wereld aan. Je staat vol zelfvertrouwen in het leven, waardoor je precies weet wat goed voor je is. Je durft te vertrouwen op je eigen (intuïtieve) keuzes. Hierdoor durf jij je grenzen op een liefdevolle wijze aan te geven zonder je daarbij schuldig te voelen.

DSC03178.jpg

gratis kennismakingsgesprek

Overweeg jij je jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten ?Ik vind het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt.Voor we de samenwerking in gang zetten, plan ik altijd een kennismakingssessie ( via beeldbellen) om te kijken of wij een match zijn. Samen krijgen we helder waar je tegenaan loopt en wat je verlangens zijn.aan de hand van het gesprek bepalen we samen of mijn methode het gewenste resultaat gaat opleveren en welk traject het beste bij je past.

Suzanne Vliek Fotografie -5.jpg

Feminine Nature

Traject

Een uniek 1 op 1 coachings traject om volledig in je vrouwelijkheid te stappen. Weer vol energie zelfvertrouwen en balans in het leven staan.

Meer ontspanning, vrijheid en geluk ervaart, door jezelf te verbinden met je zachte vrouwelijke energie, het hart & het hoofd. Vanuit deze verbinding maak je keuzes die in lijn zijn met je diepste verlangen en dromen. 

Je weer straalt van binnenuit, waardoor je je jezelf weer die sensuele sexy vrouw voelt, doordat je jezelf accepteert voor wie je bent.

DSC03195.jpg

Terug naar je Hart 

Ceremonie

Een 1 op 1 Ceremonie waarin je ik je in een diepe meditatie begeleid naar situaties uit je verleden die je mogelijk nu belemmeren in het verbinden met je diepste verlangens en dromen.

Door gebruik te maken van de kracht van ademhaling en de Spirit of Cacao maken Verbind je het je hart en je intuïtie 

Bevrijdt jezelf van oude patronen en pijnen. Los blokkades op zodat de energie weer kan stromen en je weer vrij kunt voelen.

(Duur 1 a 2 uur)

Lekker Authentiek

 

Creutzberglaan 49B

Beverwijk, Noord- Holland

De weg naar jouw Unieke Zelf

RYS-200-AROUND-BLACK_edited.jpg
210104_OERcoach_gecertificeerdlogo_2021_zwart_WEB_edited.png
bottom of page