top of page
ADBCB5D3-99B0-4F72-9309-67B874692DDF_L0_001-30-11-2022 14_34_32.jpg

Womb Wisdom Course

NIEUWE Datum is bekend 
We starten
Zaterdag 27 Juli 2024

In deze 4 weekse onlive cursus Leer je in contact te staan met je baarmoeder en je cyclus. Met kennis over jouw cyclus en hormonen claim je jouw gezondheid en levensenergie terug. 

Stel jezelf eens voor dat je elke maand stabiele emoties ervaart en je vol in met energie bent en dat je precies weer wanneer je zelfvertrouwen ervaart of dat je liever met een dekentje op de bank zit en wegduikt voor de wereld daarbuiten. Dat je kennis en inzicht hebt over de voorspelbaarheid van je maandelijkse cyclus en dat je er lachend doorheen gaat, zonder al die vervelende klachten als pijnlijke menstruaties, (extreme) vermoeidheid, opgeblazen buik gevoel, prikkelbaarheid,

moodswings waarbij je jezelf bijna niet meer herkent, onzekerheid, acne, onregelmatige  menstruaties, pijnlijke borsten, gravings, PMS, PCOS etc.

Je staat volledig in verbinding met je baarmoeder, en je hart en je weet precies wat goed is voor jouw lichaam.

Hoe lekker zou het zijn, als je energie over hebt, om dingen te doen die jij belangrijk vind en waar je blij en gelukkig van word.

Na het volgen van deze cursus hebt jij de tools en kennis in handen, zodat je zelf weet wat je kunt doen op momenten wanneer je even uit balans dreigt te raken. Lekker Authentiek staat voor het aanpakken van de oorzaken i.p.v. de symptomen te bestrijden. Geen short cut of Quick fix, maar blijvende veranderingen. 

Vanuit de maatschappij en vanuit mijn ouders werd mij vertelt dat de klachten rondom mijn menstruatie er gewoon bij hoorde en dat ik er maar mee moest leren leven. Je bent hier niet op aarde om elke maand weer te lijden. pijnstillers te hoeven gebruiken om de week door te komen. Jezelf als een hormonale heks te voelen 2 weken voor je menstruatie. 

Ik wil je laten weten, Lieve vrouw

die nare klachten, het hoort er niet bij!

Het is jouw geboorterecht om jezelf sexy, liefdevol, en in verbinding met je vrouwelijkheid voelen ook tijdens je menstruatie.

Heeft dit alleen met je hormonen te maken rondom je menstruatie?  Nee het ligt veel breder dan dat. Wel is de Womb Wisdom essentieel, om bewuste keuzes te kunnen maken die je lichaam, geest en je cyclus ondersteunen. Je kunt geen systeem in je lichaam los van elkaar zien. Net zoals het hoofd, je hart en je en het lichaam met elkaar verbonden zijn. Womb Wisdom is een laagdrempelige cursus waarin ik je meeneem, uit je hoofd je lichaam in. Met mega waardevolle informatie en tools die je niet wilt missen.

Ik weet nog goed dat ik elke maand walgde van mezelf als ik in de spiegel keek. Het voelde letterlijk alsof ik 10 kilo aangekomen was in 1 dag. Ik lag 2 dagen met krampen in mijn bed en moest pijnstillers nemen om de dag door te komen. Door mezelf te verbinden met de wijsheid van mijn lichaam, de wijsheid van mijn baarmoeder heb ik veel meer zelfliefde ontwikkelt. Door mijn voeding en leefstijl in te gaan zetten op een manier die helpend is voor mijn lijf, ben ik van mijn klachten verdwenen en kan ik nu genieten van mijn menstruatie. Elke maand ben ik weer blij dat ik mag intunen met die periode waarin ik het meest in verbinding sta met mijn intuïtie en mijn creatieve energie. 

De menstruatiecyclus is een mega voorspelbare cyclus, je menstruatiebloed en hoe je je voelt en je menstruatie/het vrouw zijn ervaart is de vertaling van je lichamelijke en mentale gezondheid. Hoe heerlijk is het dat je weet precies weet wanneer je je menstruatie kunt verwachten en wat je kunt doen tijdens die periode om je lijf te ondersteunen en kunt verzachten.

 

De baarmoeder is een enorm krachtige centrum, vanuit waar jij je creatieve levensenergie stroomt.  Als deze levensenergie geblokkeerd raakt, kan dit voor gezondheidsklachten zorgen. Oorzaken waardoor die Womb Wisdom overschaduwd wordt zijn bijvoorbeeld de voeding die je tot je neemt, de gedachten die je hebt, de gebeurtenissen in het leven die je hebt meegemaakt, maar ook de huidverzorgingsproducten die je gebruikt.

Mocht jij op dit moment denken, Leuk! maar ik ervaar mijn cyclus en menstruatie echt als heel vervelend en er is geen touw aan vast te knopen.

 

Dan is deze cursus zeker voor jou.!

18008577067319315.jpg

Na de cursus

 • Tools om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken door de behoeften van je lichaam te kunnen voelen door contact te maken met de levensenergie vanuit je baarmoeder. (Womb energy)

 • Kennis over je menstruatiecyclus en de 4 fasen en hoe deze verbonden zijn aan de seizoenen van de natuur.

 • Welke hormonen een rol spelen, hoe je ze in balans kunt brengen en wat ze uit balans brengt

 • Waarom een kalm zenuwstelsel essentieel is om contact te maken met je eigen levensenergie en hoe je het zenuwstelsel kunt kalmeren.

 • Welke rol hormonen, voeding, leefstijl, mindset, trauma’s hebben op hoe je in je vel zit en hoe je je menstruatie elke maand beleeft

 • Praktische tips die je direct kunt inzetten.

 • Dieper begrijpen hoe lichaam, geest en je ziel verbonden zijn

 • Hoe jij kunt leven volgens het ritme van het innerlijk ritme (je menstruatiecyclus)

 • Lichaamsbewustzijn van waaruit jij bewuste keuzes kunt maken voor je gezondheid.

Je menstruatiecyclus is een reflectie van je lichamelijke en mentale gezondheid
 

Wat kun je verwachten

 • 4 Onlive Webinars/audiolessen met replay. 
   Start op Zaterdag 27 Juli 2024)
  Onlivedagen zijn Zaterdag 27-7/ 10 -8/ 17-8 & 24-8

 • Tools om je zenuwstelsel te kalmeren

 • Essentiële informatie en oefeningen om in contact te komen met je baarmoeder en je menstruatiecyclus

 • Vragen zullen collectief beantwoord worden via de telegram groep - het is dus geen individuele coaching

 • 4 weken sta ik volledig tot je beschikking (in week 5 zal ik nog mogelijk vragen beantwoorden)

 • Toegang tot de besloten Telegram groep waarin je vragen kunt stellen en kunt verbinden met gelijkgestemde vrouwen

 • Vragen en opdrachten om uit te werken voor meer verdieping in jezelf

 • Je hebt toegang tot eind Oktober 2024 toegang tot alle content

 • Bonus masterclass Cyclisch ondernemen / werken 

 • Omdat er 1 week tussen de livedagen zit neem ik een audioles op over Feminine & Masculine Energy en hoe dit je cyclus beïnvloed  

 • Bonus Wombhealing meditatie 

 • Ik zal 3-4 momenten per week de tijd nemen om vragen te beantwoorden die in spraakberichten via de Telegram Groep gedeeld worden.

DSC02990.jpg
De cursus is heel waardevol voor mij geweest. Tijdens de 4 momenten samen heb ik zoveel geleerd over het vrouw zijn. Ik heb geleerd om beter naar mijn lichaam en geest te luisteren, lief voor mijzelf te zijn en te vertrouwen op mijn lichaam. Samantha beschikt over enorm veel kennis en weet de stof of een enthousiaste en liefdevolle manier over te brengen. Ik zou het elke vrouw aanraden om deze investeringen te doen in haarzelf!

Sophie

920CD024-246E-4B25-A794-7AABA715DEFE.jpg

Voor wie?

 • Als je voelt dat je je gezondheid en de liefde voor jezelf naar een hoger level wilt tillen en meer in contact wilt komen met de wijsheid van de baarmoeder je menstruatiecyclus en haar creatieve energie.

 • Als je wilt gaan voor een lange termijn verandering. 

 • Je zelf de verantwoordelijkheid weer wilt nemen over je gezondheid. Ik geef je namelijk geen Quick fix.

 • Voor haar die elke maand weer menstruatieklachten (als PMS, onregelmatige cyclus, spotting, pijnlijke menstruaties, pijnlijke borsten, gravings, etc.) gewoon aanwezig.

 • Als je hormonen uit balans zijn maar ook als je je compleet gezond voelt.

 • Als je weer volledig in je kracht wilt staan. Vol zelfvertrouwen je eigen grenzen aangeven en aan kunnen sluiten bij de behoeften van je lichaam.

 • Voor de vrouw die alles al geprobeerd heeft, je leeft gezond, je beweegt regelmatig, hebt een positieve mindset en toch blijven die lichamelijke klachten als vermoeidheid, futloosheid, vage klachten, darmklachten (als een opgeblazen buik, prikkelbare darm syndroom, diarree en toenemende voedingsintoleranties) 

Investering in jezelf
€189,-
Early Birds €169,- 

Beperkt beschikbaar

 • Hoelang duurt het voor ik verbetering in mijn gezondheid voel?
  Ik hoor vaak terug dat vrouwen binnen 2 weken al een positief effect merken met de interventies die ze in hun leven toevoegen. Door alleen het volgen van de cursus zal er niet direct iets aan je gezondheid veranderen. Je zult zelf concrete stappen moeten zetten. Je lijf heeft wel langer nodig om echt diepere transformatie door te maken op celniveau. Je lijf heeft zo'n 100 dagen nodig om alle rode bloedcellen te vernieuwen en een eicel zo'n 190 dagen. Het is dus van belang dat de interventies die je toevoegt, blijvende leefstijl veranderingen zijn die haalbaar en toepasbaar zijn voor jou.
 • Is deze cursus ook geschikt als ik net bevallen ben en weer in balans wil komen?
  De cursus is zeker geschikt voor vrouwen die net bevallen zijn. Juist is dan kennis over hoe je hormonen werken en hoe je je lijf kunt ondersteunen met gezonde voeding en leefstijl interventies essentieel. Ook vrouwen die borstvoeding geven zijn welkom. Het kan echter zo zijn dat je menstruatie nog uitblijft doordat je borstvoeding geeft en dat het stuk cyclisch leven nog niet van toepassing is. Wel is het fijn om alvast te kunnen intunen op hoe je je lijf en je komende cyclus kunt ondersteunen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen of als je wilt stoppen met de borstvoeding.
 • Ik heb PMS klachten, gaan we daar ook op in?
  Jazeker! Je leert in de cursus hoe je voeding, je leefstijl en alle andere factoren invloed hebben op je klachten. Je leert diep begrijpen wat er in je lichaam en je brein gebeurd en hoe je je klachten kunt aanpakken. PMS is namelijk geen ziekte het is een opsomming van signalen van het lichaam en daar gaan we diep op in.
 • Mijn cyclus is onregelmatig, leer ik hoe ik dit weer in balans kan krijgen
  In de Womb Wisdom Course gaan we diep in op hoe processen verlopen in het lichaam. Je leert hoe je je lichaam in balans kunt brengen en welke interventies je kunt doen om je cyclus weer uit te balanceren. Wel is het goed om ook op persoonlijke niveau te kijken wat het kernprobleem is. Ik raad je altijd aan om naar de huisarts te gaan en ook ik kijk graag met je mee.
 • Wat als ik niet live aanwezig kan zijn ? kan ik dan alsnog meedoen?
  Je ontvangt na elke onlive sessie een Replay in de mail. Ook blijft alle content ( webinars en audiocontent via de telegramgroep) nog tot eind Oktober 2024 beschikbaar zodat je het op je gemak nog eens terug kunt kijken/luisteren
 • Kan ik meedoen als ik aan de hormonale anticonceptie ben? (Bijv. de pil of spiraal)
  Jazeker! Dan is het juist heel interessant om te weten hoe je natuurlijk cyclus werkt en wat het voor je kan betekenen. Met de juiste zelfzorg, leefstijl en voedingspatroon kun je je lichaam optimaal ondersteunen. Hormonale anticonceptie maskeert symptomen en kan zorgt ook voor verminderde opname van voedingsstoffen. Daarom is het juist interessant om mee te doen zodat je zelf zo goed mogelijk voor je lichaam kan zorgen. ( mocht je ooit willen stoppen met de anticonceptie omdat je bijvoorbeeld zwanger wilt worden is het ook zeker handig om op tijd te beginnen, je gezondheid te optimaliseren en je lichaam te ondersteunen met de juiste voeding, leefstijl en mogelijk supplementen) De cursus is niet specifiek gericht op zwanger worden, wel kan het heel ondersteunend zijn.
 • Is deze cursus geschikt voor vrouwen in de (Pre) menopauze (overgang)
  Veel informatie zal gericht zijn op de menstruerende vrouw of de vrouw die klachten ervaart rondom haar cyclus. Wel is zijn er veel adviezen en informatie die ik geeft rondom dit onderwerp zeer belangrijk voor de vrouw in de overgang. Het lichaam werk alleen net iets anders. Ik ga niet volledig in op hoe het lichaam werkt als je in de overgang bent. Wel kan ik je adviseren als je klachten ervaart een 1 op 1 sessie in te boeken, zodat ik met je mee kan kijken.
 • Is er ook ruimte voor 1 op 1 begeleiding
  In de cursus worden vragen collectief beantwoord, zodat de hele groep er iets aan heeft. Wel is er ruimte om je verhaal te delen ( tot op zekere hoogte) binnen de onlive sessies. Ik zal hier wel grenzen in aangeven als het te diepgaand is voor de momenten. Wel is het mogelijk om een 1 op 1 intake of programma te volgen bij mij waarin ik alle aandacht heb voor jou.
 • Kan ik ook een traject bij jou volgen
  Zeker ! en de Womb Wisdom course is een hele mooie aanvulling hierop zodat we direct de diepte in kunnen gaan. Het scheelt namelijk heel veel uitleg als je de cursus al hebt gevolgd. Zo kun je ook sneller resultaten behalen
 • Ik wil heel graag meedoen, alleen kan ik het niet in 1 keer betalen
  Mocht er momenteel echt een financiële drempel zijn, dan kun je mij een mailtje sturen met je verhaal en motivatie. Dan kijken we samen of er een mogelijkheid is om het bedrag eventueel in termijnen te betalen zodat je toch mee kunt doen.
bottom of page