top of page
ADBCB5D3-99B0-4F72-9309-67B874692DDF_L0_001-30-11-2022 14_34_32.jpg

Womb Wisdom Course

Start op 16 Februari 2024

In deze 4 weekse onlive cursus Leer je in contact te staan met je baarmoeder en je cyclus. Met kennis over jouw cyclus en hormonen claim je jouw gezondheid en levensenergie terug. 

Stel jezelf eens voor dat je elke maand stabiele emoties ervaart en je vol in met energie bent en dat je precies weer wanneer je zelfvertrouwen ervaart of dat je liever met een dekentje op de bank zit en wegduikt voor de wereld daarbuiten. Dat je kennis en inzicht hebt over de voorspelbaarheid van je maandelijkse cyclus en dat je er lachend doorheen gaat, zonder al die vervelende klachten als pijnlijke menstruaties, (extreme) vermoeidheid, opgeblazen buik gevoel, prikkelbaarheid,

moodswings waarbij je jezelf bijna niet meer herkent, onzekerheid, acne, onregelmatige  menstruaties, pijnlijke borsten, gravings, PMS, PCOS etc.

Je staat volledig in verbinding met je baarmoeder, en je hart en je weet precies wat goed is voor jouw lichaam.

Hoe lekker zou het zijn, als je energie over hebt, om dingen te doen die jij belangrijk vind en waar je blij en gelukkig van word.

Na het volgen van deze cursus hebt jij de tools en kennis in handen, zodat je zelf weet wat je kunt doen op momenten wanneer je even uit balans dreigt te raken. Lekker Authentiek staat voor het aanpakken van de oorzaken i.p.v. de symptomen te bestrijden. Geen short cut of Quick fix, maar blijvende veranderingen. 

Vanuit de maatschappij en vanuit mijn ouders werd mij vertelt dat de klachten rondom mijn menstruatie er gewoon bij hoorde en dat ik er maar mee moest leren leven. Je bent hier niet op aarde om elke maand weer te lijden. pijnstillers te hoeven gebruiken om de week door te komen. Jezelf als een hormonale heks te voelen 2 weken voor je menstruatie. 

Ik wil je laten weten, Lieve vrouw

die nare klachten, het hoort er niet bij!

Het is jouw geboorterecht om jezelf sexy, liefdevol, en in verbinding met je vrouwelijkheid voelen ook tijdens je menstruatie.

Heeft dit alleen met je hormonen te maken rondom je menstruatie?  Nee het ligt veel breder dan dat. Wel is de Womb Wisdom essentieel, om bewuste keuzes te kunnen maken die je lichaam, geest en je cyclus ondersteunen. Je kunt geen systeem in je lichaam los van elkaar zien. Net zoals het hoofd, je hart en je en het lichaam met elkaar verbonden zijn. Womb Wisdom is een laagdrempelige cursus waarin ik je meeneem, uit je hoofd je lichaam in. Met mega waardevolle informatie en tools die je niet wilt missen.

Ik weet nog goed dat ik elke maand walgde van mezelf als ik in de spiegel keek. Het voelde letterlijk alsof ik 10 kilo aangekomen was in 1 dag. Ik lag 2 dagen met krampen in mijn bed en moest pijnstillers nemen om de dag door te komen. Door mezelf te verbinden met de wijsheid van mijn lichaam, de wijsheid van mijn baarmoeder heb ik veel meer zelfliefde ontwikkelt. Door mijn voeding en leefstijl in te gaan zetten op een manier die helpend is voor mijn lijf, ben ik van mijn klachten verdwenen en kan ik nu genieten van mijn menstruatie. Elke maand ben ik weer blij dat ik mag intunen met die periode waarin ik het meest in verbinding sta met mijn intuïtie en mijn creatieve energie. 

De menstruatiecyclus is een mega voorspelbare cyclus, je menstruatiebloed en hoe je je voelt en je menstruatie/het vrouw zijn ervaart is de vertaling van je lichamelijke en mentale gezondheid. Hoe heerlijk is het dat je weet precies weet wanneer je je menstruatie kunt verwachten en wat je kunt doen tijdens die periode om je lijf te ondersteunen en kunt verzachten.

 

De baarmoeder is een enorm krachtige centrum, vanuit waar jij je creatieve levensenergie stroomt.  Als deze levensenergie geblokkeerd raakt, kan dit voor gezondheidsklachten zorgen. Oorzaken waardoor die Womb Wisdom overschaduwd wordt zijn bijvoorbeeld de voeding die je tot je neemt, de gedachten die je hebt, de gebeurtenissen in het leven die je hebt meegemaakt, maar ook de huidverzorgingsproducten die je gebruikt.

Mocht jij op dit moment denken, Leuk! maar ik ervaar mijn cyclus en menstruatie echt als heel vervelend en er is geen touw aan vast te knopen.

 

Dan is deze cursus zeker voor jou.!

9049E894-055C-4622-8858-5516E8426995_L0_001-17-11-2023 17_57_28.jpg
18008577067319315.jpg

Na de cursus

 • Tools om uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken door de behoeften van je lichaam te kunnen voelen door contact te maken met de levensenergie vanuit je baarmoeder. (Womb energy)

 • Kennis over je menstruatiecyclus en de 4 fasen en hoe deze verbonden zijn aan de seizoenen van de natuur.

 • Welke hormonen een rol spelen, hoe je ze in balans kunt brengen en wat ze uit balans brengt

 • Waarom een kalm zenuwstelsel essentieel is om contact te maken met je eigen levensenergie en hoe je het zenuwstelsel kunt kalmeren.

 • Welke rol hormonen, voeding, leefstijl, mindset, trauma’s hebben op hoe je in je vel zit en hoe je je menstruatie elke maand beleeft

 • Praktische tips die je direct kunt inzetten.

 • Dieper begrijpen hoe lichaam, geest en je ziel verbonden zijn

 • Hoe jij kunt leven volgens het ritme van het innerlijk ritme (je menstruatiecyclus)

 • Lichaamsbewustzijn van waaruit jij bewuste keuzes kunt maken voor je gezondheid.

Je menstruatiecyclus is een reflectie van je lichamelijke en mentale gezondheid
 

Wat kun je verwachten

 • 4 Onlive Webinars/audiolessen met replay  (Elke Vrijdag ochtend - Start op 16 Februari 2024)

 • Tools om je zenuwstelsel te kalmeren

 • Essentiele informatie en oefeningen om in contact te komen met je baarmoeder en je menstruatiecyclus

 • Vragen zullen collectief beantwoord worden via de telegram groep - het is dus geen individuele coaching

 • 4 weken sta ik volledig tot je beschikking (in week 5 zal ik nog mogelijk vragen beantwoorden)

 • Toegang tot de besloten Telegram groep waarin je vragen kunt stellen en kunt verbinden met gelijkgestemde vrouwen

 • Vragen en opdrachten om uit te werken voor meer verdieping in jezelf

 • Je hebt toegang tot eind mei 2024 toegang tot alle content

 • Bonus masterclass Cyclisch ondernemen / werken 

 • Bonus Wombhealing meditatie 

 • Ik zal 3-4 momenten per week de tijd nemen om vragen te beantwoorden die in spraakberichten via de Telegram Groep gedeeld worden.

DSC02990.jpg
Mooncup
Het was heel fijn met Samantha samen te werken. Ze geeft ontzettend veel bruikbare informatie, leert je op een dieper niveau contact maken met jezelf lichamelijk en emotioneel. Echt een aanrader om mee samen te werken aan jou gezondheid.

Sietske Wanst

920CD024-246E-4B25-A794-7AABA715DEFE.jpg

Voor wie?

 • Als je voelt dat je je gezondheid en de liefde voor jezelf naar een hoger level wilt tillen en meer in contact wilt komen met de wijsheid van de baarmoeder je menstruatiecyclus en haar creatieve energie.

 • Als je wilt gaan voor een lange termijn verandering. 

 • Je zelf de verantwoordelijkheid weer wilt nemen over je gezondheid. Ik geef je namelijk geen Quick fix.

 • Voor haar die elke maand weer menstruatieklachten (als PMS, onregelmatige cyclus, spotting, pijnlijke menstruaties, pijnlijke borsten, gravings, etc.) gewoon aanwezig.

 • Als je hormonen uit balans zijn maar ook als je je compleet gezond voelt.

 • Als je weer volledig in je kracht wilt staan. Vol zelfvertrouwen je eigen grenzen aangeven en aan kunnen sluiten bij de behoeften van je lichaam.

 • Voor de vrouw die alles al geprobeerd heeft, je leeft gezond, je beweegt regelmatig, hebt een positieve mindset en toch blijven die lichamelijke klachten als vermoeidheid, futloosheid, vage klachten, darmklachten (als een opgeblazen buik, prikkelbare darm syndroom, diarree en toenemende voedingsintoleranties) 

nu voor maar   €189,-

 • Kan ik meedoen als ik aan de hormonale anticonceptie ben? (Bijv. de pil of spiraal)
  Jazeker! Dan is het juist heel interessant om te weten hoe je natuurlijk cyclus werkt en wat het voor je kan betekenen. Met de juiste zelfzorg, leefstijl en voedingspatroon kun je je lichaam optimaal ondersteunen. Hormonale anticonceptie maskeert symptomen en kan zorgt ook voor verminderde opname van voedingsstoffen. Daarom is het juist interessant om mee te doen zodat je zelf zo goed mogelijk voor je lichaam kan zorgen. ( mocht je ooit willen stoppen met de anticonceptie omdat je bijvoorbeeld zwanger wilt worden is het ook zeker handig om op tijd te beginnen, je gezondheid te optimaliseren en je lichaam te ondersteunen met de juiste voeding, leefstijl en mogelijk supplementen) De cursus is niet specifiek gericht op zwanger worden, wel kan het heel ondersteunend zijn.
 • Is deze cursus geschikt voor vrouwen in de (Pre) menopauze (overgang)
  Veel informatie zal gericht zijn op de menstruerende vrouw of de vrouw die klachten ervaart rondom haar cyclus. Wel is zijn er veel adviezen en informatie die ik geeft rondom dit onderwerp zeer belangrijk voor de vrouw in de overgang. Het lichaam werk alleen net iets anders. Ik ga niet volledig in op hoe het lichaam werkt als je in de overgang bent. Wel kan ik je adviseren als je klachten ervaart een 1 op 1 sessie in te boeken, zodat ik met je mee kan kijken.
 • Ik wil heel graag meedoen, alleen kan ik het niet in 1 keer betalen
  Mocht er momenteel echt een financiële drempel zijn, dan kun je mij een mailtje sturen met je verhaal en motivatie. Dan kijken we samen of er een mogelijkheid is om het bedrag eventueel in termijnen te betalen zodat je toch mee kunt doen.
 • Hoelang duurt het voor ik verbetering in mijn gezondheid voel?
  Door alleen het volgen van de cursus zal er niet direct iets aan je gezondheid veranderen. Je zult zelf concrete stappen moeten zetten. Vaak merk je binnen 4 -6 weken al of iets voor je werkt of niet. Het lichaam heeft zo'n 100 dagen nodig om een verandering door te voeren. Grote veranderingen zijn na ongeveer 2-3 maanden zeker merkbaar.
bottom of page