top of page

Mijn favoriete Producten/merken van dit moment

Gezondheid is voor mij veel meer dan de voeding die ik eet, hoeveel ik beweeg, hoe ik slaap. ook vind ik het enorm belangrijk om te kijken naar leefstijl en de kwaliteit van producten die ik tot me neem. Waar ik in investeer en waar ik achter sta. Hieronder heb ik een aantal merken neergezet waar ik graag mee samenwerk en graag met je deel

Schermafbeelding 2022-11-02 om 15.00.03.png

Ovabalance

Ovabalance is 1 van mijn favoriete merken als het gaat om supplementen gespecialiseerd in PCOS en menstruatie klachten. Je kunt makkelijk gebruik maken van voordeel bundels en combinatiepakketten.

Favorieten;

- Period Power & Female balance Thee

- Multi Mama

- DIM

- SixSence

Daysy Cyclus tracker Hormoonvrij

Daysy bepaalt je vruchtbare en onvruchtbare dagen met behulp van een uniek eigen algoritme. Gebaseerd op vijf miljoen menstruatiecycli en een slimme real-time berekening. Daysy leert van jouw cycluspatroon maar past de kleuren aan als jouw cyclus op dit moment anders verloopt. Verschillende studies tonen aan dat Daysy betrouwbare informatie geeft over jouw persoonlijke menstruatiecyclus.

krijg €5,- korting op je bestelling met de code ''LEKKERAUTENTIEK''

Schermafbeelding 2022-11-02 om 15.13.24.png

Earth Runners

Schermafbeelding 2022-11-02 om 15.32.27.png

Jezelf aarden is 1 van factoren die je dichter bij jezelf brengt. Met je blote voeten in je aarde zorgt ervoor dat je  meer rust in je hoofd door je lichaam van onnodige spanning en stralingen te ontdoen. het zorgt voor minder stress, meer energie, een beter nachtrust en minder stemmingswisselingen. Waar schoenen dikke zolen hebben en de straling vasthoudt in je lijf zijn deze EarthRunner slippers voorzien van koperen punten waardoor je direct ontlaad als je ze aan doet wat hetzelfde effect geeft als op blote voeten lopen. Al 3 jaar mijn favoriet. 1 maal een paar gekocht en doe er nog steeds mee.

Eqology

Als het gaat om de vetzuurbalans in je lichaam en je algehele gezondheid is Omega3 1 van de meest essentiële stoffen die het lichaam  en het brein nodig heeft om optimaal te functioneren. Er zijn veel merken die Omega 3 verkopen in zowel olie als in capsules en bieden hierbij geen begeleiding. Door businesspartner te zijn van EQ krijg je van mij Gratis begeleiding en persoonlijke advies op basis van bloedtesten om zo een optimale lichamelijke gezondheid te bereiken. (het is ook mogelijk om zelf producten te kopen via de website, echter is dat zonder begeleiding)

Schermafbeelding 2022-11-02 om 15.47.50.png
bottom of page