top of page

Mijn 5 life changing Boeken

Bijgewerkt op: 26 apr. 2022

Vaak krijg ik de vraag of ik Boekentips heb en welke boeken voor mijn inspirerend zijn geweest. Ik heb ondertussen een boekenkast vol, veel boeken geleend en heb nog een flinke waslijst van boeken die ik graag nog wil lezen. Nu is het eerst tijd dat ik er een aantal met je deel die voor mij veel hebben betekent en nog steeds doen in mijn reis naar lichamelijk en geestelijke gezondheid.

Mijn Boekenkast


Een kracht boek, waarin Tolle beschrijft over dat je niet je Ego bent en zodra je je daarmee identificeert vanuit je conditioneerde patronen, percepties en maskers je continue in het verleden blijft leven en het daarom zo moeilijk is om in het ‘’nu’ te zijn waar alleen mar liefde is zonder pijn en lijden. Puur aanwezig zijn. Het heeft geleerd om op een andere wijze naar mezelf en het leven te kijken en niet niet zo serieus te nemen

Oersterk - Richard de Leth Voor mij de basis van een zonde leefstijl en een gezond voedingspatroon. Wat kan voeding voor je betekenen en ook niet voor je betekenen. Hoe je het lichaam en je geest kan ondersteunen met voeding en hoe het tegen je kan werken. Het heeft mij een nieuwe kijk gegeven over wat ik dacht dat waar was omdat dit al jaren lang zo gedaan was. Ik vertrouwde op mijn ouders, opa’s en oma’s omdat ik dacht dat zij het juiste deden en dat deden ze ook omdat ze niet anders wisten. In de werkelijkheid en vanuit wetenschappelijk onderzoek bleek dat toch anders.


Ik dacht dat ik prima wist hoe mijn cyclus werkte en dat ik ondertussen zoveel oer mijn lichaam wist. Hmmm dit boek is weer zo’n eye Opener geweest over hoe ik als vrouw met mijn lichaam kan verbinden en nog dichter bij haar kan staan en luisteren naar de signalen. Meebewegen met haar ritme om zo aan te sluiten bij wat. Ze nodig heeft. Dit boek is en zeer uitgebreid boek voor degenen die klampt met menstruatie problemen, hormonale schommelingen en hoe je ze weer in balans kunt brengen. Het is een Prachtig mooi handboek voor de vrouw.


JAAA, het boek Heel, wat zal ik daar eens over zeggen. Alles op moederaarde en in het leven gebeurd om een reden. Alle klachten hebben energetisch een betekenis en willen je iets vertellen. Het vertelt je namelijk dat je het anders mag doen zoals je altijd hebt gedaan. Klachten ontstaan waar energie is vast komen te zitten door het doormaken van bijvoorbeeld een trauma die je in je eerste 7 levensjaren hebt ontwikkelt of misschien later. Het lichaam is dan in een Freeze stand en de energie blokkeert daar en zal precies zo reageren als er een situatie zich voordoet als toen jij het trauma hebt ervaren en opgeslagen. Door het celgeheugen te herprogrammeren geef je het lichaam een signaal dat het veilig is en dat het mag ontspannen, je creëert een andere waarheid waardoor je gehele hormonale huishouding verandert, waardoor je je weer vrij kunt voelen.


Dr. Joe heeft zelf een traumatisch ongeluk doorgemaakt waarna hij zonder Operatie volledig is genezen waar de medici een stalen pen in zijn ruggengraat wilde zetten en de kans dat hij nog ooit kon lopen zeer klein werd geacht heeft Dr. Joe door middel van mindset, visualisatie en medicatie zichzelf volledig kunnen helen. Hij is zijn eigen wetenschappelijke onderzoeken gaan doen naar kwantumfysica, epigenetica en laat zien dat er door middel van het veranderen van de omgevingsfactoren en je innerlijke geloof het lichaam in staat is om zichzelf te helen en structuren te veranderen. Dr. Joe Dispenza legt uit hoe dit op celniveau werkt en laat zien op hersenscans zien welke veranderingen er in het Brein optreden. Hij beschrijft prachtige voorbeelden van personen die ongeneselijk ziek zijn verklaart en toch genezen. Mensen die in een rolstoel zaten, ineens weer kunnen lopen. Het klinkt misschien ongeloofwaardig, dit boek is een must Read ! het opent je ogen voor wat er nog meer is naar de Ziekte Geneeskunde zoals wij die in het westen kennen.

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page